Dubbel-DVD "Het Beste van 15 jaar Dirk Denoyelle"

Het heeft ontzettend lang geduurd, maar op 6 april 2009 was ie eindelijk klaar en leverbaar: een dubbel-DVD met de beste liedjes en sketches (en bloopers...) van de voorbije 11 theatershows.


Het heeft ontzettend lang geduurd, maar op 6 april 2009 was ie eindelijk klaar en leverbaar: een dubbel-DVD met de beste liedjes en sketches (en bloopers...) van de voorbije 11 theatershows. De Verzamelaar van Laatste Adems, de Boterhammendoos van Van Rossem, Vader Iglesias en ook zoon Iglesias, Bush en Bill Gates, Van Vliet en Ramazotti, Robbie Williams... Voor de volledige inhoud kan je klikken op onderstaande foto van de hoes, en dan krijg je de pdf in hoge resolutie te zien.

 

De opname van de DVD gebeurde in Hoge Definitie bij Alfacam, in samenwerking met Exqi, de Vlaamse Cultuurzender.

De hoes is ontworpen door Jan Mangelschots, en de cartoons zijn - uiteraard - van Marec.

 

Je kan de DVD voorlopig alleen via deze site bestellen aan 20 Euro, BTW en verzendingskosten inbegrepen. Stuur een mailtje naar info@dirkdenoyelle.com, vermeld je naam en postadres, en hoeveel exemplaren je wil. Wij sturen dan asap een rekeningnummer en referentie door. Van zodra de betaling binnen is, doen we je exemplaar op de bus.